خبر فوری:
1397/02/30
کارگاه دو روزه آموزشی مراقبت تکاملی نوزادان

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر: کارگاه دو روزه آموزشی مراقبت تکاملی نوزادان در جهت توانمندسازی پزشکان و پرستاران در مراقبت تکاملی نوزادان که طی دو روز برگزار شده بود عصر روز گذشته به کار خود پایان داد.

در اختتامیه این کارگاه دو روزه، دکتر کامران کردی معاون درمان دانشکدعلوم پزشکی ایرانشهر ضمن تشکر از اساتید و ابراز خرسندی از شرکت فعال پرستاران و پزشکان بیمارستان های تابع دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر ابراز امیدواری کرد که آموزش ها و تجربیات به دست آمده در این کارگاه به سایر بیمارستان ها انتقال یافته و باعث ایجاد تغییر شود.

وی همچنین خواستار استفاده از آموزه های این کارگاه برای مادران نوزادان و رفع دغدغه های آنها در مراقبت از نوزادان نارس شد.

پس از اختتامیه کارگاه معاون درمان دانشکده بهمراه دکتر حیدرزاده رئیس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت،خانم دکتر میرلاشاری دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران،پزشکان،کارشناسان، و پرستاران حاضر از بخش مراقبتهای ویژه نوزادان بخش NICU بیمارستان ایران ایرانشهر بازدید کردند و ضمن بررسی پرونده های نوزادان بستری از فضای فیزیکی بخش NICU،فضای در حال گسترش و تجهیزات اختصاص یافته بازدید نمودند.

تعداد بازدید: