خبر فوری:
1401/03/16
دومین رویداد ملی " ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی
خدمات درمانی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بخش خصوصی برگزار می‌شود. به نقل از مهندس علی علیزاده، دبیر اجرایی این رویداد، با توجه به تجربه‌های موفق در اولین دوره و همچنین اهمیت بالای حوزه بهداشتی و آرایشی در سلامت و اقتصاد کشور، دومین ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی با حمایت و توجه ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فناوران و سرمایه‌گذاران این حوزه برگزار خواهد شد. کلیه حوزه‌های حمایتی و محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد در راستای سیاست‌ها و اولویت‌های کمیته آرایشی و بهداشتی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شده‌اند. ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی انتقال فناوری دفتر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عهده‌دار اجرای این رویداد است. محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد عبارتند از: 1- مواد لولیه 2- فرمولاسیون 3- تکنولوژی 4- ماشین آلات(ساخت، کنترل، بسته بندی) 5- بسته بندی 6- لجستیک 7- بازاریابی 8- فناوری دیجیتال 9- خدمات ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی http://cosmetic.ideasbazaar.ir، حداکثر تا پایان دی‌ماه 1398 نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.
تعداد بازدید: